La Santa Diving Lanzarote

 


La Santa Diving

Dykkerkurser

Atlantic
       Museum
NEW!!

Snorkel Safari

Prisliste

Helbeds Erkl.

COV19 Protocol

Kontakt info

      


Film & billeder

Links

Databeskyttelse

La Santa Diving FacebookTripadvisor La Santa DivingLa Santa Diving in:
       


Guided dyk

For certificerede dykkere, tilbyder La Santa Diving udflugter til forskellige steder rundt omkring på Lanzarote.
Hvert dykkersted har sin egen enestående natur.

Har du forsømt dine dykkerfærdigheder siden sidste ferie, så tilbyder vi dig et kort genoptræningskursus.Ved at genopfriske dine dykkerfærdigheder, vil du på en
rolig og sikker måde, få det bedste ud af dine dyk sammen med os.

Sammen med en af vores instruktører/divemastere, som sørger for din sikkerhed, vil du kunne udforske øens skønne dykkersteder.

Vores dykker sights

PUERTO DEL CARMEN

"House Reef":
Vi har let adgang fra stranden til et lavtvands drømmeland af fisk og dyreliv. På bare 10m. dybde kan vi tælle op til 30 forskellige fiske arter!

"The Cathedral":
Vi besøger en stor hule på 30m. dybt vand, som er dyrereservat for store havaborrer og andre hulebeboere. Her er et smukt panorama omgivet af rev og "drop-offs".


"The Blue Hole":
Et fantastisk dyk ned gennem revet via en gammel lavakanal på 24m. efterfulgt af "drop-offs". Her kan vi vælge at udforske hulerne eller "hænge" i det blå vand og se de forskellige fiskearter svømme forbi.

"Los Barcos Hunchiclos":
Vælg mellem vraget på 18m. dybde eller de dybereliggende vrag på 30m. Det er et fantastisk spændende dyk fra båd, med mulighed for at udforske de åbne vrag eller kigge efter pigrokker og englehajer. De store stimer af glasfisk gør sikkerheds-stoppet til en fornøjelse!

MALA

Charco de Palo:
"Charco de Palo": Hvidt sand og sorte lavasten gør dette sted ekstremt billedskønt, hvor en sigtbarhed på op til 30m.ikke er unormalt. Besøg en af de utallige huler, eller glid forsigtigt hen over sandet, og se om du kan få øje på de camouflerede englehajer og forskellige rokke arter. Fra marts til juni er området fyldt med pigrokker, der leder efter et velegnet ynglested.

"Puerto Moro":
Hulerne omkring Puerto Moro er hjem for tusindvis af rejer, som piler væk fra lyset af din lygte. Følg det stenede rev ned til 30m. og fortab dig i Atlanterhavets dybder, hvor de forsvinder nedefter. Glem ikke at kigge dig omkring! Hvem ved, hvad der kommer svømmende forbi!

LA SANTA

"La Santa havn":
Her er lave klipperev og sandpletter fra 5-15m. De talrige revner og huler gør det til et ideelt gemmested for store blæksprutter og muræner, mens legefulde læbefisk piler rundt mellem undervandsplanter og tang.Mappe over Lanzarote: Klik her > Dykkersteder Lanzarote

Priser på dyk: Klik her > Prisliste


Diving Lanzarote - Dive Sites - Lanzarote Canary IslandsWebdesign by Miragua - © 2004 La Santa Diving Lanzarote